Nettstedets personvernregler

Takk for at du besøker nettstedet vårt. Tannlegene-Tarnasenl er forpliktet til å respektere ditt online personvern. Følgende personvernpolicy angir hvordan vi bruker personlig informasjon samlet på dette nettstedet. Vennligst les hele personvernreglene før du bruker nettstedet eller send inn noen av dine personlige opplysninger. Når du bruker nettstedet, godtar du fremgangsmåten beskrevet i denne policyen. Personvernspraksis kan endres i fremtiden. Eventuelle endringer vil bli lagt ut og endringer gjelder kun for aktiviteter og informasjon i fremtiden, ikke med tilbakevirkende kraft. Vennligst se personvernreglene hver gang du besøker nettstedet vårt for å forstå hvordan personlig informasjon du oppgir vil bli brukt.

Samlet informasjon

Vi samler personlig informasjon som navn, telefonnumre, e-postadresser, etc., bare når de sendes frivillig av våre besøkende. Informasjonen du oppgir, brukes kun til å oppfylle din spesielle forespørsel, med mindre du gir oss tillatelse til å bruke det på en annen måte.

Felles informasjon

Vi kan dele informasjon med myndigheter eller andre selskaper som hjelper oss med å forebygge eller undersøke bedrageri. Vi kan gjøre det når det er tillatt eller krevd ved lov eller når vi undersøker svindel som allerede har funnet sted. Vi kan også bruke andre virksomheter til å utføre bestemte tjenester for oss, for eksempel å opprettholde nettstedet vårt og våre e-posttjenester og behandlingsforespørsler. Vi kan gi personlig informasjon til de bedriftene når denne informasjonen er nødvendig for at de kan fullføre en forespurt transaksjon eller på annen måte utføre sine plikter. Vi vil ikke selge eller dele dine personlige opplysninger med noen tilknyttede tredjeparter for markedsføringsformål.

Kollektive data

Av og til kan vi samle inn statistisk og ikke-personlig informasjon om bruken av nettstedet. Denne informasjonen kan inneholde hvor mange besøkende som besøker en bestemt side på nettstedet, hvor lenge de blir der, og hvilke hyperkoblinger de besøker. Vi samler inn denne informasjonen for å avgjøre hvilke områder av nettstedet som er mest populære og hvor å forbedre nettstedet for våre besøkende. Disse kollektive dataene kan brukes til å beskrive bruken av nettstedet vårt til tredjeparter eller som svar på en regjeringskrav. Disse dataene vil imidlertid ikke personlig identifisere deg eller noen annen av våre besøkende på nettstedet.

Lenker til andre nettsteder

Mens du besøker nettstedet vårt, er det mulig at du kan bli ledet (via hyperkobling eller andre midler) til andre nettsteder som er utenfor vår kontroll. Disse andre nettstedene kan sende sine egne informasjonskapsler til besøkende, samle inn data, eller be om personlig informasjon. Det er viktig at du leser personvernreglene for disse andre nettstedene før du bruker dem. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis på andre nettsteder og kan ikke garantere sikkerheten til personlig informasjon som er samlet på de andre nettstedene.

Kontakt oss

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i vår personvernpolicy. Eventuelle endringer i denne personvernpolicyen vil bli lagt ut her. Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer om vår personvernpolicy, vennligst kontakt oss på: